Concert & Expo STILLNESS IN CONCERT
BY KAY SLEKING

Stillness in Concert by Kay Sleking
Concert & Expo

Verstilling als rode draad in waarneming. Luisteren naar de ruimte tussen de noten. Dit is Stillness - Concert van Kay Sleking.
Zijn composities zijn gebaseerd op klassiek, minimal en tango. Sublieme beheersing en muzikaliteit zijn de peilers waarop Kay zijn muzikale verhaal verteld. Vanaf september op gebruikelijke én ongebruikelijke lokaties. Zoals in zijn karakteristieke atelier in Amsterdam, een boksschool, de Mata Hari zaal van het Hard Rock Hotel (voormalig Hotel Americain), onder een boom in Preau, in een kerkje in de Bourgogne.

Kay Sleking (Nederland / Kenia) combineert zijn uitmuntende techniek met diepgaande muzikaliteit en swing. Aangekomen op dit punt van zijn carrière strekt hij de grenzen op van zijn muzikale bagage en gebruikt dit voor solistisch spel, waarin hij invloeden gebruikt uit klassiek, minimal, jazz en tango in zijn composities. Naast gitaar speelt hij contrabas en bandoneon, maar het accent ligt op de gitaar.

Kay heeft op vele podia opgetreden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Finland, Amerika, Canada, Argentinië en Nigeria.

 

CONCERT & EXPOSITIE

Naast musicus is Kay ook beeldend kunstenaar, waardoor hij reist tussen de verschillende manieren van uitdrukken. De vogels en seascapes die hij schildert staan voor ruimtelijkheid, dynamiek en verstilling. Gebaseerd op de Wadden. Het staat echter voor elke plaats in de wereld waar zeeën, meren, ruimte en vogels te vinden zijn.

Ze kunnen ook dienen als metafoor voor het verlangen naar nieuwe horizonten.
Zijn eigen composities hebben een sterke verbondenheid met zijn beeldende werk, waarin verstilling en dynamiek de basis zijn.

Het concert is van 16:00 tot 17:00. Vooraf en na afloop is er gelegenheid een kopje koffie/thee of glas wijn te drinken.
De toegangsprijs voor het concert is €15 euro p.p.
Alleen bezichtiging van de schilderijen kan tussen 15:00 - 16:00 en 17:00 - 18:00, en is gratis.

Reserveren is verplicht via contact@tangojazzland.com
Er kunnen maximaal 10 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Komende concerten: 11 & 25 oktober

Ga naar de website van Kay Sleking