• TangoJazz Orchestra El Elegante, met sublieme musici uit de tango, jazz en klassieke muziek.
  • Genieten van de muziek en de ambiance, voor concertgangers en tangodansers.
  • Neotango workshop door René & Gabrielle van TangoTalks.
  • DJ El Chino, een groovy mix van neo en traditioneel.
  • Monumentale zaal met authentieke details uit 1920 met een prachtige houten vloer voor tangodansers.

Let’s get Tangled in Jazz, oftewel Lazy of ‘Media Luna’

TangoJazz Orchestra El Elegante speelt een compositie van Jasmin Levi in een arrangement van Kay Sleking. Zang en tekst Sieta keizer.

The Office, de monumentale kamer met authentieke details uit 1920, waar Club El Elegante neerstrijkt, ademt een elegante ambiance en heeft een prachtige houten vloer voor tangodansers. De luisteraars kunnen aan tafeltjes op de vloer en vanaf het balkon genieten van de muziek en het dansspektakel. Het orkest wordt afgewisseld door een groovy tangoDJ. Als de sfeer er goed in zit zullen de tangodans docenten zeker een performance geven op de muziek van het orkest!

Kom mee genieten van de muziek en de ambiance.  En als je achteraf nog in de sfeer wilt blijven, kun je heerlijk dineren in het Lloyd Restaurant.

Het Lloyd Hotel, gebouwd in 1921 langs de IJ-oever, door Scheepvaartmaatschappij Koninklijke Hollandsche Lloyd, waar vandaan haar schepen vertrokken naar Argentinië en Uruguay, geeft een extra dimensie aan de tango. In combinatie met jazz wordt het een heerlijk Sunday afternoon. Let’s get Tangled in Jazz, oftewel Lazy of  ‘media luna’.

TangoJazz Orchestra El Elegante speelt de tradiotionele tango Volver.