Stillness in Concert - Kay Sleking

Verstilling als rode draad in waarneming. Luisteren naar de ruimte tussen de noten. Dit is Stillness - Concert van Kay Sleking.
Zijn composities zijn gebaseerd op klassiek, minimal en tango. Sublieme beheersing en muzikaliteit zijn de peilers waarop Kay zijn muzikale verhaal verteld. Aangekomen op dit punt van zijn carrière strekt hij de grenzen op van zijn muzikale bagage en gebruikt dit voor solistisch spel.

Wil je meer weten over Stillness in Concert, ga dan naar deze pagina.

Kay heeft op vele podia opgetreden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Finland, Amerika, Canada en Argentinië.

 

CONCERT & EXPOSITIE

Naast musicus is Kay ook beeldend kunstenaar, waardoor hij reist tussen de verschillende manieren van uitdrukken. De vogels en seascapes die hij schildert staan voor ruimtelijkheid, dynamiek en verstilling. Gebaseerd op de Wadden. Het staat echter voor elke plaats in de wereld waar zeeën, meren, ruimte en vogels te vinden zijn.

Ze kunnen ook dienen als metafoor voor het verlangen naar nieuwe horizonten.

Zijn eigen composities hebben een sterke verbondenheid met zijn beeldende werk, waarin verstilling en dynamiek de basis zijn.

De combinatie van zijn muziek en beeldend werk kun je live meemaken, o.a. luisterend tussen de schilderijen in Studio Kay Sleking Art, gesitueerd in een monumentaal schoolgebouw in de Watergraafsmeer, Amsterdam.

LEES EEN REVIEW HIER.

Ga naar de website van Kay Sleking voor meer informatie.