Stillness in Concert - Kay Sleking

Stillness in Concert helpt je te ontspannen van de drukte van alledag. De composities, geworteld in neoklassieke muziek, zijn vakkundig gecomponeerd en uitgevoerd door Kay Sleking, een muzikant met een diverse achtergrond in klassieke, jazz-, minimal- en wereldmuziekgenres.

De muziek van dit album, dat binnenkort zal verschijnen, overstijgt de ruis van het dagelijks leven, stelt vragen en geeft antwoorden die ons allemaal aanspreken. De noten glinsteren en dansen, zachtjes maar krachtig stromend door alles wat ze aanraken. De muziek van Kay Sleking straalt een gevoel van ruimtelijkheid en rust uit.

In een tijd waarin het moeilijk is om momenten van stilte en concentratie te vinden, biedt dit album een ​​zeldzame oase. Het nodigt uit om vanuit de chaos tot bezinning te komen en ons onder te dompelen in zijn serene soundscape. Door ernaar te luisteren, kunnen we opnieuw contact maken met onszelf en de wereld om ons heen, en een gevoel van kalmte vinden dat tegenwoordig maar al te zeldzaam is. Dit album is echt een Stillness in Concert.

Wil je meer weten, ga dan naar de officiële website van Stillness in Concert.
Luister hieronder naar de preview.

https://open.spotify.com/album/6noqmIV8lctWmWnVnjYJas?si=I6SIUZQSQf6NRhMyiFiYvQ

CONCERT & EXPOSITIE

Naast musicus is Kay ook beeldend kunstenaar, waardoor hij reist tussen de verschillende manieren van uitdrukken. De vogels en seascapes die hij schildert staan voor ruimtelijkheid, dynamiek en verstilling. Gebaseerd op de Wadden. Het staat echter voor elke plaats in de wereld waar zeeën, meren, ruimte en vogels te vinden zijn.

Ze kunnen ook dienen als metafoor voor het verlangen naar nieuwe horizonten.

Zijn eigen composities hebben een sterke verbondenheid met zijn beeldende werk, waarin verstilling en dynamiek de basis zijn.

De combinatie van zijn muziek en beeldend werk kun je live meemaken, o.a. luisterend tussen de schilderijen in Studio Kay Sleking Art, gesitueerd in een monumentaal schoolgebouw in de Watergraafsmeer, Amsterdam.

LEES EEN REVIEW HIER.

Ga naar de website van Kay Sleking voor meer informatie.