caret-down caret-up caret-left caret-right
Gee van Enst

Drie weken heb ik meegedaan aan de tango cursus van Kay Sleking in Préau. Ik behoor niet tot de beste strijkers, maar heb me er toch altijd enorm op mijn gemak gevoeld. Daar zijn een paar redenen voor. Laat ik beginnen bij Kay. Het plezier van muziek maken wordt, vind ik , primair door hem bepaald en pas daarna door de muziek. Maar ook die is geweldig en afwisselend. Op en top tango. De mensen met wie je speelt, willen je helpen. Een streek voorstel is een voorstel. Samen extra oefenen wil iedereen. Maar ook bij de maaltijden is het gezellig en super Frans. Het waren heerlijke fantastische weken met als toetje enkele malen per week een leuk optreden.
Gee van Enst, 77 - altviool

Ria de Jong

Voor muziekliefhebbers en vooral tango een unieke ervaring. Je kan echt de hele dag onbezorgd  met de muziek bezig zijn want de verzorging is top. Verder heb ook hele fijne contacten gemaakt.
Ria de Jong - accordeon

Gerard

Een heerlijke vakantie in Frankrijk met zon en natuur, gezond en lekker eten verzorgd en ... tango muziek en dansen. Is er iets mooiers denkbaar? Kay Sleking heeft zoveel kennis van hoe samen te spelen, hoe tango te laten klinken. Voor mij was het de eerste keer in orkest spelen, een echte ontdekking. Na de vakantie gingen we zelfs door met repeteren en af en toe optreden. Echt een super aanrader.
Gerard - gitaar

Johan

Heerlijk kennisgemaakt met een voor mij nieuw muzikaal genre. Gezellige sfeer, leuke groep mensen en ontspannen manier van werken. Bijzonder vond ik dat Kay vooraf fraaie arrangementen had gemaakt, speciaal voor deze groep. Sommige waren voor mij iets te uitdagend, maar dan viel er in overleg met hem een mouw aan te passen. Veel geleerd en veel genoten!
Johan - gitaar