TANGO ORKEST CURSUS FRANKRIJK

6 - 13 AUG & 13 - 20 AUG

Twee weken tango op lichtsnelheid.

Je wilt tango spelen en het liefst onafgebroken. ‘s Ochtends aanschuiven in het orkest en geen andere zaken dan muziek maken. Dat kan! De Tango Orkest Cursus in Preau is er helemaal op gericht om boven jezelf uit te stijgen, een of twee weken lang musiceren als een tango prof.

WEEK 6 - 13 AUG

Je speelt jouw instrument op solide basisniveau of bent (semi) gevorderd. Dan is deze week jouw week! De partijen worden aangepast naar niveau. 

WEEK 13 - 20 AUG

Gevorderde en professionele musici kunnen tijdens deze week ervaren hoe het is om op niveau in een Tango Swing Machine te spelen.

FULL TANGO SHOT

Wil je de Full Tango Shot, doe dan mee in beide orkestweken. Ook voor vergevorderden en profs is er in de eerste week genoeg uitdaging. 

Vakantie, maar dan anders.

Life is too short om uit te stellen wat je het liefste doet, namelijk prachtige muziek samenspelen in een orkest. Ook als je nooit eerder hebt samengespeeld en niets van tango afweet, kun je meedoen. Succes verzekerd!

Docent

Kay Sleking studeerde klassiek gitaar aan het Amsterdams en Rotterdams conservatorium en heeft een master gedaan in Argentijnse tango. Naast gitaar speelt hij contrabas en bandoneon. Als docent aan CODARTS heeft hij decennia lang orkesten en ensembles geleid, hoofdvakles gitaar en theorieles gegeven.  Hij treedt op met verschillende formaties in binnen en buitenland en hij heeft verscheidene albums opgenomen. 

Missie

In 2010 ben ik begonnen met het geven van zomercursussen in Frankrijk aan orkest en ensemble voor (semi) gevorderde en professionele musici. Ik zie in iedere cursist de groei-mogelijkheden en mijn missie is om dit talent verder te ontwikkelen tijdens de cursusweek. Gedurende de week wordt er op steeds hoger niveau gemusiceerd en samengespeeld, met aan het einde van de cursus een optreden. Iedereen heeft het onderste uit de kan gehaald en  als een echt team samengewerkt. Je kunt je voorstellen dat dit inspirerende weken voor zowel de cursisten als voor mij zijn. 

Locatie

L'Huy Préau is een idyllisch landgoed en ligt, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap en aan de rand van de Morvan op ongeveer acht uur rijden van Utrecht. L'Huy Préau is een ideale plek voor uw creatieve vakantie in Frankrijk. Het verblijf op l'Huy Préau is volpension. In het intieme restaurant staat 's ochtends een uitgebreid ontbijt klaar, later op de dag een overvloedige lunch en 's avonds een driegangendiner. 

 

Stay in the loop

Dank je wel voor de inschrijving!

© TangoJazz Land All Rights Reserved

made with
×