TO BE ANNOUNCED

TangoJazz Orchestra El Elegante, met sublieme musici uit de tango, jazz en klassieke muziek.

Genieten van de muziek en de ambiance, voor concertgangers en tangodansers.

Neotango workshop door René & Gabrielle van TangoTalks.

DJ El Chino, een groovy mix van neo en traditioneel.

Monumentale zaal met authentieke details uit 1920 met een prachtige houten vloer voor tangodansers.

Let’s get Tangled in Jazz, oftewel Lazy of ‘Media Luna’.

 

De afgelopen edities van Tango aan de Haven met Club Elegante waren een succes. TangoJazz Orchestra El Elegante, met sublieme musici uit de tango, jazz en klassieke muziek vormde de spil van de middag met jazztango en tangojazz. Misty, Autumn leaves, El Choclo en La Cumparsita door elkaar gemixt! Samen met de Neotango workshops door Ezequiel & Gabrielle en René & Gabriella van TangoTalks en DJ's Eze en El Chino was het voor velen een onvergetelijke zondagmiddag.

Voor tango- en jazz liefhebbers de kans om deze gouden combinatie te beleven in het iconische Lloyd Hotel. De melancholie van de Argentijnse tango, gecombineerd met jazz, samen in één orkest; dat is TangoJazz Orchestra El Elegante. Het orkest speelt zowel het repertoire uit de Epoca D’Oro, als de muziek van Astor Piazzolla. Muzikaal leider & founder van Tango Jazz Land Kay Sleking brengt voor iedere editie altijd een geweldige diverse groep musici bij elkaar. Muziekstijlen zijn onder zijn begeleiding fluide en swingend.

Een nieuwe datum volgt spoedig!

TANGOWORKSHOP  14:00 - 15:00

Neotango door René & Gabriella

Bijdrage á € 10

Aanmelden

CONCERT + DANSEN  15:00 - 18:00 

TangoJazz Orchestra El Elegante

DJ El Chino

Bijdrage á €20

Reserveren

DINER vanaf 18:00 

Restaurant Lloyd

Reserveren

Special guest van de Club Elegante in februari was acteur/trompettist Hans Dagelet, die meespeelde met het TangoJazz Orchestra El Elegante.

The Office, de monumentale kamer met authentieke details uit 1920, waar Club El Elegante neerstrijkt, ademt een elegante ambiance en heeft een prachtige houten vloer voor tangodansers. De luisteraars kunnen aan tafeltjes op de vloer en vanaf het balkon genieten van de muziek en het dansspektakel. Het orkest wordt afgewisseld door een groovy tangoDJ. Als de sfeer er goed in zit zullen de tangodans docenten zeker een performance geven op de muziek van het orkest!

Kom mee genieten van de muziek en de ambiance.  En als je achteraf nog in de sfeer wilt blijven, kun je heerlijk dineren in het Lloyd Restaurant.

Het Lloyd Hotel, gebouwd in 1921 langs de IJ-oever, door Scheepvaartmaatschappij Koninklijke Hollandsche Lloyd, waar vandaan haar schepen vertrokken naar Argentinië en Uruguay, geeft een extra dimensie aan de tango. In combinatie met jazz wordt het een heerlijk Sunday afternoon. Let’s get Tangled in Jazz, oftewel Lazy of  ‘media luna’.

TangoJazz Orchestra El Elegante performing a traditional tango named Volver.

TangoJazz Orchestra El Elegante performing a composition of Jasmin Levi in an arrangement of Kay Sleking. Vocals & text by Sieta keizer.

TangoJazz Orchestra El Elegante performing in December 2019.

René & Gabriella van de dansschool TangoTalks